Премини към съдържанието
Последвайте Kaldata.com в Google Новини за да научавате първи най-интересните новини! ×
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Сервиз за HP принтери


zubracha

Препоръчан отговор

Здравейте, смятам да водя принтера(HP c3180) на ремонт в някой оторизиран сервиз на HP (например стемо), но ме притеснява, това че главите съм ги пълнил и се питам може ли да кажат нещо от типа "профилактиката трябва да се направи с нови глави" и като нищо да ме накарат да взема нови...? Някой водил ли е принтер с презаредени глави в такъв сервиз?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Затова си вземам втори комплект глави и пълня тях, а оригиналния седи с някакво остатъчно мастило, колкото да тръгне принтер-а при подобни случаи... Бих ти препоръчал да избегнеш "Стемо" като сервиз и бих ти препоръчал "CN-SYS", разбира се ако имат офис в твоя град.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Еми ОК, направо в CN-SYS ще го заведа... и да питам профилактиката включва ли почистване и смазване на механиката вътре или само откриване на проблема?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Еми ОК, направо в CN-SYS ще го заведа...

и да питам профилактиката включва ли почистване и смазване на механиката вътре или само откриване на проблема?

Питай какво включва профилактиката и колко струва....
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

1. Може и без консуматив да го занесеш. Те би трябвало да имат. Ако те питат дали си зареждал се прави на "чукнат"... :) Иначе 100% ще ти направят проблем. 2. А всъщност какво му е на принтера? 3. А защо в оторизиран сервиз?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

1. Не знам дано да го приемат без главите.... 2. Еми много шантав проблем има- непрекъснато прекъсва връзката с компютъра, например когато принтирам нещо не успява да се прати целя файл на принтера и съответно се принтира само част от документа/изображението като веднага след заявката за принтване се чува оня сигнал, който се чува при изваждане или пъхане на USB устройство и така стигнах до извода,че прекъсва...windows-a е преинсталиран, сложил съм нови драйвери,пробвал съм в друг порт, нямам проблем с други УСБ устройства...и явно проблема не е в мен и затова реших да го заведа на ремонт... 3. Не знам, там не е ли най-сигурно/качествено...? Аз съм от Варна и тук има доста сервизи...но не знам кой е най-"хубав"...?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Пробва ли с друг кабел? Да не е разбита буксата откам принтера? По 3-та точка - няма гаранция че там ще е най-сигурно/качествено. За Варна незнам как стои въпроса с надеждните сервизи. Стемо са оторизиран сервиз, но бавят и е малко скъпичко...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Не, не съм пробвал с друг кабел...,но едва ли е от него или от буксата, все пак това прекъсване става точно преди да започне да принтира, в смисъл в точно определен момент. Нещо електрониката му не е в ред явно и кой знай колко ще се изръся за ремонта... Значи по-добре да търся не-оторизиран сервиз, заради главите... Някой от Варна ако има впечатления от някой сервиз да сподели, че сервизите не са малко...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте отново, вчера си напълних цветната глава с рефил кит и като я сложих на принтера почна да мига лампичката за състоянието на главите и в програмата (Solution Center) ми изписва за цветната глава- Cartridge problem...и съответно не мога нищо да правя с принтера...преди да я напълня я потопих в горещ разтвор на дест.вода, спирт и глицерин и я оставих за 4-5 часа. Като я извадих от разтвора всичко си беше наред-течеше си обилно мастило от дюзите, но ме притеснява това, че е разтвора беше много горещ към 70-80 градуса и се чудя дали не се е скапала главата от това?! Първото нещо, което ми хрумна е да изчистя контактите на главата и тези в принтера, но резултат нямаше... Иначе главата си печата добре-това разбрах ,като още преди принтера да е засякъл главата като повредена веднага след затварянето на капака на главите, натисна бутоните за отпечатване на тестова страница...и веднага след като се отпечата почва да мига... От тук стигнах до извода,че главата не е повредена, а само принтера я смята за такава... Търсих много в нета, но не намерих информация за това как мога да излъжа принтера... Има ли някакъв шанс да стане това? ПП: Сори се, че се отклонявам темата, ама няма как да променя заглавието...

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

×
×
  • Добави ново...